Інтелектуальні розваги продовжуються: судові дебати «Притягнення до відповідальності за порушення законодавства в лісопаркових зонах» в ННІ лісового та садово-паркого господарства (СПГ)

16 грудня 2017, 23:19

04 грудня 2017 року на базі ННІ лісового та садово-паркого господарства серед студентів спеціальності «Садово-паркове господарство» асистентом кафедри теорії та історії держави і права Олександрою Козачук були проведені судові дебати на тему «Притягнення до відповідальності за порушення законодавства в лісопаркових зонах». Студенти на відмінно справилися з поставленою задачею, розділивши між собою правничі посади: судді, секретаря судового засідання, прокурора, адвоката, а також були присутні свідки та обвинувачені.

 

В ході роботи були розглянуті задачі щодо незаконної вирубки дерев, пошкодження газонів, спричинення пожеж в лісопаркових зонах, а також крадіжка деревини з метою збуту.

 

Всі залишилися задоволені роботою. Даний захід дозволив студентам зрозуміти етапи проходження до судового слідства, процес суду та дізнатися міри покарання за розглянуті адміністративні правопорушення та кримінальні злочини.

 

Олександра Козачук

кандидат юридичних наук,

асистент кафедри теорії та

історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook