СЕМІНАР «FOREIGN LANGUAGE STUDENT’S DEVELOPMENT IN THE COORDINATES OF EUROINTEGRATION PROCESSES IN UKRAINE» ПРИСВЯЧЕНИЙ 120 РІЧНИЦІ НУБіП УКРАЇНИ І 15-РІЧЧЮ КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ТЕХНІЧНИХ ТА АГРОБІОЛОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ

15 грудня 2017, 15:01

 14 грудня 2017 року у день покровителя розуму, знань і доброчесності Наума кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провела семінар «Іншомовний розвиток студента в координатах євроінтеграційних тенденцій в Україні» і презентацію власних досягнень і перспектив із нагоди 15-річчя свого існування, адже за наказом ректора вона була створена 29 вересня 2002 року!

               Розпочала семінар завідувач кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей Іванова Оксана Вікторівна із презентацією під назвою «Стратегія життєдайності: кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей», повідомивши присутнім гостям святкового семінару як, незважаючи на свій юний вік, кафедра активно розвивається, удосконалюється, зростає в показниках. Статистичні дані й яскраві світлини стали підтвердженням її слів.
               Запрошені учасники, зокрема проректор із навчальної й виховної роботи НУБіП України акад. Кваша Сергій Миколайович наголосив на важливості вивчення англійської мови як процесу входження в практичне іншомовне середовище, на інтенсифікації курсів, на важливості співпраці з BritishCouncil, на необхідності викладачів відповідати вимогам сучасного студента, який має внутрішню мотивацію й інтерес до вивчення іноземної мови. Декан гуманітарно-педагогічного факультету професор Шинкарук Василь Дмитрович привітав усіх кафедралів, вручивши подарунки, грамоти й познайомив присутніх із власним досвідом передових зарубіжних методик організації інтенсивного навчання, необхідності  стажування викладачів кафедри за кордоном.
Начальник науково-дослідної частини професор Отченашко Володимир Віталійович, привітавши колектив кафедри, наголосив і на важливості знання іноземної мови для науковця, а також висловив своє бачення перспективного розвитку й потенціалу кафедри в науковому напрямі.
               Кафедра дякує проректору з навчальної  та  виховної  роботи, акад. С.М. Кваші,
начальнику науково-дослідної частини університету проф. В.В. Отченашку, заступникам  декана та особисто деканові проф. В.Д. Шинкаруку, всім завідувачам кафедр гуманітарно-педагогічного  факультету  за виступи, увагу, привітання й підтримку.
 
15-річчя ( вислови про іноземну мову та кафедру)
FIFTEEN YEARS
Fifteen years – anniversary of spring, youth and hope!
If you want students to understand you, speak their language!
Fruit of language knowledge needs previous flower of everlasting education!
Those who know many languages live as many lives as many languages as languages they know!
English is important for technicians as well as for agrobiologists!
E ach of us is glad to know new English teaching trends and to support colleagues!
Nothing will change our collective body spirit!
 
You are as many a person as many languages you know!
Engineering and biology need English backgrounds!  
A man who knows two languages is worth two men! 
Reading and translating, writing, listening, discussions, projects and games!  
Start English studying from our Department!
 
Катерина Якушко,
старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook