Профорієнтаційна робота кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого у Переяслав-Хмельницькому районі Київської обл.

15 грудня 2017, 15:45

З 29 листопада по 1 груднякафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого на чолі з професором Карповським В.І. відвідала навчальні заклади Переяслав-Хмельницького району Київської обл. та провела профорієнтаційну роботу серед старшокласників.


В. І. Карповський проводить профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу ЗОШ № 1 м. Переяслав-Хмельницького

Мета зустрічі з молоддю було допомогти майбутнім випускникам шкіл зорієнтувати їх у виборі професії і розповісти учням про університет і спеціальності, що є в університеті і зокрема про факультет ветеринарної медицини.


Директор школи №4 Чуян Анатолій Павлович та депутат міської ради Саулко Вячеслав Володимирович на власному прикладі діляться власним досвідом, як навчання у НУБіП у повній мірі дозволяє реалізувати можливості і здібності

У рамках профорієнтаційної роботи було проведено бесіди із учнями 11-х класів школи №1 (директор Дем’яненко Валентина Володимирівна), школи №3 (директор Кондусь Володимир Іванович) та школи №4 (директор Чуян Анатолій Павлович).


Проф. Карповський В .І. поряд із директором школи № 1 Дем’яненко В. В. та депутатом міської ради Саулко В. В.

Учні проявили значну зацікавленість університетом, задавали багато питань, зокрема інтересувались підготовчими курсами, що організовані у НУБіП для підготовки до ЗНО.


Учні11 класу школи № 4 м. Переяслав-Хмельницького із проф. Карповським В. І. та докторантом кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Данчуком О. В.

В. Трокоз

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook