НАТАЛІЯ ЛЕХНЯК - НОМІНАНТ КОНКУРСУ "КРАСА НУБІП 2017"

8 грудня 2017 року

     7 грудня відбувся довгоочікуваний, традиційний конкурс «Краса НУБіП 2017». Цього разу учасниками були 25 найкрасивіших дівчат і 16 найстильніших хлопців. Наш навчальний заклад представляла студентка другого курсу Лехняк Наталія.
     У журі конкурсу було важке та складне завдання – обрати найгарніших та найталановитіших. Конкурс розпочався з дефіле під назвою «Етновечірка». Уже з перших хвилин виступу було видно, що це свято буде яскравим, а боротьба за високі титули «Міс» та «Містер» – напруженою.
     Усі учасники та учасниці конкурсу викликали шквали оплесків під час показу моделей у діловому стилі, перевтілення у принцес і принців балу у вечірньому вбранні, демонстрації відеороликів. Проте найбільше емоцій приніс конкурс «Мій коник», де кожен з конкурсантів розкрив свій талант. Це була справжня феєрія співу, танцю, вогню, оплесків, та усмішок.
     Наталія Лехняк продемонструвала сильну і неперевершену пристрасть вокалу, подарувала глядачам чудову пісню «Simply the Best» і отримала номінацію «Міс Караоке»!


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook