КУДИ ВЕДУТЬ ШЛЯХИ ДОЛІ

14 грудня 2017 року

Опанувавши спеціальність у вищому закладі освіти, переконаний, що це твій вибір – твоя дорога, але трапляється в житті й змінити стежину та опановувати нові знання, вміння й навички.


Тож не зайвим було майбутнім агрономам Мукачівського аграрного коледжу , серед яких уже є священик, приватний підприємець, лаборант кафедри, дізнатися від завідувача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Іванової О.В. про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України для освітнього ступеня «Магістр». Хто знає, можливо серед нинішньої аудиторії знайдуться майбутні «управлінці» навчальними закладами, «Сухомлинські», чиї серця назавжди віддані дітям (педагоги-наставники) чи, можливо, соціальні робітники, покликані допомагати іншим, підтримувати, виховувати. А може ці рекламні буклети стануть у нагоді молодшим сестрам і братам, які закінчують школу й обирають свою майбутню професію.


Студенти-агрономи, які зараз навчаються на бакалавраті, принаймні знають про всі можливі шляхи, які може подарувати доля, а може й зустрінемося з ними у стінах нашого рідного факультету на магістратурі з новими поглядами, устремліннями й ідеями.
Життя таке багатогранне й іноді зовсім непередбачуване…


Оксана Іванова,
завідувач кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook