Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Ветеринарна медицина»!

14 грудня 2017 року

12 грудня 2017 р. на факультеті ветеринарної медицини відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних дисциплін за спеціальністю «Ветеринарна медицина».
На розгляд конкурсної комісії у складі директора НДІ здоров’я тварин проф. Засєкіна Д. А., заступників декана ФВМ доц. Данілова В. Б. та доц. Жука Ю. В., зав. кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка проф. Малюка М. О. та заступника директора НДІ здоров’я тварин з питань студентської наукової роботи доц. Сердюкова Я. К. було подано 22 конкурсні роботи.
 

 
Після заслуховування доповідей студентів-учасників конкурсу комісією було відібрано 3 роботи для участі в ІІ етапі Конкурсу, який відбудеться в березні 2018 року в м. Дніпро на базі факультету ветеринарної медицини Дніпровського аграрно-економічного університету.


Переможцями І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Ветеринарна медицина» стали:
•    Войцехович Діана, студентка 2 року навчання ОС «Магістр» з доповіддю: «Морфологічні особливості новоутворень ока» (керівник – доц. Михайленко Н. І., кафедра анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка);
•     Олійник І.С., Олійник А.І., студенти 4 курсу 4 групи ОС «Бакалавр» з доповіддю: «Використання гемотрансфузії  - як елемент лікування тварин з отруєнням антикоагулянтами» (керівник - доц. Якимчук О. М., кафедра терапії і клінічної діагностики);
•     Виговська Ю.С., студентка 2 року навчання ОС «Магістр» з доповіддю «Вплив фізіологічного перебігу щенності на серцево-судинну систему в сук» (керівник - доц. Жук Ю. В., кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин).
 

Заступник директора НДІ здоров’я тварин з питань

студентської наукової роботи доц. Сердюков Я. К.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook