Проблеми безпечності харчових продуктів та сталості використання водних ресурсів
Проблеми безпечності харчових продуктів та сталості використання водних ресурсів
12 грудня 2017, 13:55
12 грудня 2017 року в рамках реалізації проекту «Екологічна політика і право ЄС» за підтримки програми імені Жана Моне на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України проведно круглий стіл «Забезпечення збереження водних ресурсів в контексті сталого розвитку».
Викладачі кафедри та студенти ОС «Магістр» за спеціальністю ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза взяли активні участь у роботі круглого столу. Доценти кафедри Таран Т.В. та Галабурда М.А. представили свої доповіді із актуальних проблем дослідження якості та безпечності питної води та її значення у задоволенні потреб і виробництві харчових продуктів.
До роботи круглого столу були залучені представники навчальних закладів України (Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету харчових технологій, Київського національного торговельно-економічного університету, Житомирського національного агроекологічного університету) представники громадських організацій, аспіранти, студенти.