Співробітники кафедри надійності техніки факультету на семінарі «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD» на базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА»

12 грудня 2017, 4:16

      Продовжується співпраця ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА». З 30 листопада до 2 грудня 2017 р. на базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» пройшов семінар «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD». Семінар організовано за підтримки компаній WIX та ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА».

Пройшли навчання в межах семінару співробітники НУБіП України: декан факультету конструювання та дизайну, доцент кафедри надійності техніки Ружило З.В., співробітники кафедри надійності техніки – доцент Новицький А.В., доцент Ревенко Ю.І. та старший викладач Бистрий О.М.

Учасники семінару ознайомились з обладнанням та технологіями, які використовуються на лініях виробництва повітряних і масляних фільтрів. Під час семінару розглядалось ціле коло питань щодо:
- презентація про компанії WIX та ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА»;
- особливостей конструкції, виробництва та використання фільтрів для спецтехніки HD (повітряних, паливних, гідравлічних, охолоджуючих рідин);
- підбору та комплектування сучасними фільтрами техніки виробництва John Deere, Case, Dressta, JCB, MF;
- процес виробництва масляних і повітряних фільтрів, матеріали з яких вони виготовлені і умови виготовлення;
- відбору і зберігання фільтрів в складських приміщення;
- продукції фірми Castrol.
За результатами роботи семінару співробітники отримали Сертифікати.
Викладачі висловлюють найщиріші слова вдячності директору ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» Олегу Будяю, керівнику проекту HD Олегу Продеусу та співробітникам фірми за надану можливість участі в семінарі.

 

Доцент кафедри надійності техніки Андрій Новицький

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook