Профорієнтація триває: залучаємо майбутніх студентів

11 грудня 2017 року

 З метою наповнення ліцензії НУБіП та забезпечення якісного набору абітурієнтів на 2018-2019 навчальний рік кафедра ветеринарно-санітарної експертизи продовжила розпочату ще на початку нового навчального року профорієнтаційну роботу. Цього разу профорієнтаційні заходи здійснила асистент кафедри Кондрасій Л.А. Відбулася зустріч із учнями ЗОШ І-ІІІ ступеня №5, Санаторна школа-інтернат та гімназія ім. С.Д. Скляренка, що в м. Золотоноша, Черкаської області.

Учнів випускних класів ознайомлено із структурою НУБіП України, місцем в рейтингу серед ВНЗ України. Більш детально викладено інформацію про переваги вступу за спеціальностями 211 – Ветеринарна медицина і 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Представлено професорсько-викладацький склад факультету ветеринарної медицини, який буде здійснювати підготовку.

Майбутніх абітурієнтів цікавили питання навчання за контрактом та його вартість, проходження військової підготовки, якість гуртожитку та ціна проживання у ньому, можливість стажування за кордоном, можливість культурного розвитку, спортивна база університету.

Учням була роздана віддрукована інформація про перелік напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, листівки з інформацією про підготовчі курси та новостворену спеціальність 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Троє учнів зацікавилися наданою інформацією.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook