ERASMUS+ відкриває нові можливості для молоді

9 грудня 2017 року

За сприяння Національного офісу Еразмус+ в Україні 7 грудня відбувся Інформаційний день “Підтримка ЄС для української молоді”, учасниками якого стали молоді вчені ННІ лісового і садово-паркового господарства – асистент кафедри лісівництва Гуменюк В. В. та старший викладач кафедри ботаніки Лещенко О. Ю. Організаторами заходу виступили Європейська Комісія, Представництво ЄС в Україні та Міністерство молоді та спорту України, які презентувати грантові можливості для підтримки української молоді.

Захід розпочався вітальним словом міністра молоді та спорту Олександра Яреми, який зазначив про важливість та актуальність інформаційних днів для розвитку потенціалу у сфері молоді. Спікерами заходу були представники Європейської Комісії та Національного офісу програми Еразмус+, які розповіли про досвід організацій, які вже отримували гранти на реалізацію проектів в рамках програми ЄС Еразмус+, можливості залучення ресурсів на реалізацію проектів з мобільності молоді та міжнародного виміру Еразмус+ у вищій освіті. Також учасники отримали майстер-клас по написанню успішної проектної грантової заявки.

 

Всі презентації будуть опубліковані після заходу на офіційному сайті Національного офісу програми Еразмус+ http://erasmusplus.org.ua/ .

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook