Члени гуртка "Дорадник" презентували наукові студентські роботи для відбору на II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук

16 листопада 2017, 13:35
НУБіП України

    16  листопада 2017 року відбулося засідання гуртка "Дорадник", на якому відбулося заслуховування студентських наукових робіт  з спеціальності "Дорадництво" в рамках I туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. На розгляд було подано 5 робіт. Серед тем дослідження були такі оригінальні та цікаві теми: "Інформаційно-консультаційне забезпечення виробництва органічної продукції",  "Інформаційно-консультаційне забезпечення підприємницької діяльності на селі", "Інформаційно-консультаційне забезпечення розвитку сільських територій", "Електронне дорадництво як інструмент підвищення конккрентоздатності сільськогосподарських підприємств в ринкових умовах", "Harvest Diary як інструмент підвищення агрономічної освіченості населення". 

   На засіданні гуртка були присутні члени кафедри аграрного консалтингу і туризму, які і були експертами щодо вибору кращих студентських наукових робіт для відбору до участі у II турі Всеукраїнського конкурсу.

   Кафедрали, заслухавши змістовні доповіді студентів, переглянувши презентації та наукові роботи мала змогу перевірити достатність знань студентів із даної тематики, відзначити новизну та актуальність дослідження.

   В результаті переможцями I туру стали студентки економічного факультету 3 скороченого курсу, 9 групи спеціальності "Облік і аудит" Оксана Андросович, Ярослава Лемеш і Яна Лукіянчук. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Бажаємо успіхів студентам у подальшому проходженні процедур з подання наукових робіт на II тур конкурсу.

Ірина Кудінова,
керівник гуртка "Дорадник"

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook