ЗИМОВА СЕСІЯ – ПЕРШІ КРОКИ У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ

5 грудня 2017 року
механіко-технологічний факультет

 «Перша сесія, перший сніг, у студентів радість, у свої 16 - 17  вони мудрі й щирі, готові до дорослого життя. Першокурсники вперто називають мене вчителькою, спершу я їх виправляла, але довіра і сердечне ставлення, тремтіння у голосі, коли  звертаються до тебе... - це сильніше за умовності.  Перша учителька не забувається ніколи - їй довіряють секрети і хвилювання.

Для першокурсників викладачі - найрідніші люди у новому дорослому житті. Ми, викладачі, маємо честь і водночас відчуваємо велику відповідальність бути вчителем, другом  для першокурсників. Спілкуючись зі студентами, ми продовжуємо самоудосконалюватися, навчання триває впродовж всього життя (life–longlearners). Час змінюється: сучасні студенти ерудовані й розумні, вони прагнуть спілкуватися із тим, хто знає більше від них. Шукають того, хто допоможе їм розвиватись професійно, - ділиться враженнями доцент кафедри української мови НУБіП Вероніка Василівна Чекалюк. - За програмою курсу «Українська мова за професійним спрямуванням»  вивчаємо документознавство, й листування зокрема. Лист – це один із видів комунікації. Від його змісту та оформлення залежить те, якими будуть подальші стосунки адресата і адресанта. Тож вирішили до новорічних свят підготувати листівки кураторам і декану факультету. Маленькі знаки уваги щодня  будуть фундамент дружби на многая літа».

Батьки можуть бути спокійними, колектив НУБіП - професійний і відданий своїй справі. Ми більше ніж колектив, ми як родина.

                  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook