Триває співпраця шкіл Подільського району та кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

6 грудня 2017 року

Підготовка до вибору професії дуже важлива тому, що вона є невід'ємною частиною всебічного і гармонійного розвитку особистості. Для учнів старших класів проблема професійного самовизначення гостро постає в процесі формування орієнтирів на майбутнє. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів потребують підтримки і кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі. Безперечно, активну профорієнтаційну роботу бажано спрямовувати у трьох напрямах: з педагогами, учнями та їхніми батьками. Кожен із цих напрямів важливий і суттєвий, проте успіх справи зрештою залежатиме від рівня роботи зі школярами.


Саме тому, доцент  кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Пономаренко О.Г. 05 грудня 2017 року відвідала  гімназію №34 «Либідь» ім. В.Максименка Подільського району міста Києва, де до цього спілкувалася з батьками та педагогами школярів з метою надання допомоги у професійному самовизначенні  та загальноосвітню середню школу № 193 де ознайомила учнів 10 – 11 класів зі структурою нашого університету, проінформувала про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, пріоритетні напрями навчання, подвійне дипломування, умовами вступу до нашого вишу, розвинуту інфраструктуру, культурно-масові та спортивні заходи.


Вироблено стратегії взаємодії навчальних закладів та гуманітарно-педагогічного факультету, щодо підтримки у самовизначенні школярів з метою узгодження та координації їх діяльності. Підтримку зв'язків освітніх закладів вирішено закріпити договорами про співпрацю з метою об’єднання зусиль та спільної діяльності в рамках науково-дослідної, навчальної, профорієнтаційної та позашкільної роботи з учнівською молоддю школи.

Доц. Пономаренко О. Г.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook