Профорієнтаційна робота продовжується

4 грудня 2017 року

 Верна Олександра студентка 1 курсу групи ФілА-17002б гуманітарно-педагогічного факультету 1 грудня 2017 року провела профорієнтаційну роботу з учнями 11-х класів Сеньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бориспільського району Київської області. Під час зустрічі розповіла про НУБІП України, а особливо про гуманітарно-педагогічний факультет.

  

Учні мали змогу переглянути відеоролик про наш факультет, отримали  інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика". Найбільший інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів.
 
 
Особливу увагу Верна Олександра звернула на те, що в університеті діє багато гуртків, проводиться безліч культурних заходів, кожен зможе знайти себе і розвивати свій талант. Учні були зацікавлені та задавали достатньо запитань про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, цікаве і насичене культурне життя студентів. Майбутні студенти почули інформацію, яка допоможе їм зробити правильний вибір, тобто обрати наш університет!

 

Студентка групи ФілА-17002б
Верна Олександра, 
Куратор групи ФілА-17002б
Мишак Олена

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook