У центрі уваги гуманітаріїв екзаменаційна сесія

3 грудня 2017, 19:04

     30 листопада 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася нарада керівництва факультету із завідувачами кафедр і науково-педагогічними працівниками.

    Вітальним словом збори відкрив декан факультету Василь Шинкарук, який особистим прикладом закликав членів колективу виконати гімн гуманітарно-педагогічного факультету. Такий початок зібрання налаштував присутніх до конструктивного спілкування.

     Стало доброю традицією на факультеті розпочинати збори факультету із привітань іменників. У цей день ‒ доцента кафедри філософії Ірину Матвієнко.

  

     Декан Василь Шинкарук закцентував увагу присутніх на основних завданнях, що стоять перед колективом факультету: необхідність якісних змін, новий освітньо-науковий курс, нова стратегія розвитку, активна співпраця із абітурієнтами, школами і коледжами, бізнесом, парламентом, Урядом. Він наголосив на тому, що пріоритетні напрями розвитку університету і факультетів як його структурних підрозділів, подано у виданні доповіді ректора Станіслава Ніколаєнка «Новий курс університету».

  

     Важливим для факультету є проведення зимової екзаменаційної сесії без будь-яких проявів нестатутних відносин. Саме тому обговорили питання організованого проведення відпрацювання пропущених практичних і лекційних занять, проведення модульних контрольних робіт, прийняття заліків і курсових робіт , а також нагадали викладачам, яким пакет документів повинен бути на екзамені. Василь Дмитрович наголосив: після екзаменаційної сесії обов’язково буде проведене соціологічне опитування всіх студентів.

  

     Об’єднані спільним прагненням підвищити рейтинг НУБіП України, викладачі факультету обговорили проблемні питання освітнього, наукового, виховного процесів. Не оминули увагу й питання індивідуальних рейтингових показників, публікаційної активності, зокрема у виданнях, що входять до наукометричних баз Scopus і Web of Science, наукової доброчесності, волонтерської діяльності, планування роботи на грудень і січень, окреслили перспективи розвитку кафедр тощо.

Світлана Харченко,
Тетяна Семашко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook