Договори про співробітництво між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та школами укладено доцентами кафедри історії і політології

16 листопада 2017, 19:34
Робоча група кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету в складі кандидатів історичних наук, доцентів Ісакової Н.П. та Хвіст В.О. попередньо провівши переговори з керівництвом шкіл Бориспільського району Київської області, напрацювала та підготувала умови договорів про співробітництво та організацію взаємовідносин з університетом.
 
16 листопада 2017 р. було укладено договори про співпрацю та організацію взаємовідносин між Національним університетом біоресурсів і природокористування України в особі ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича та Вишенською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів Бориспільського району в особі директора Гурської Лілії Володимирівни та Гнідинською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика Бориспільського району в особі директора Кудько Ніни Григорівни строком на 5 років.
 
Сторони зобов’язалися співпрацювати у сфері удосконалення безперервної освіти середньої та вищої школи; спільно діяти на засадах взаємної вигоди для досягнення спільних цілей та будувати свої взаємовідносини на підставі рівності, чесного партнерства та захисту інтересів один одного; сприяти проведенню НУБіП України профорієнтаційної роботи серед учнів. Університет здійснюватиме співпрацю через Гуманітарно-педагогічний факультет.
 
 
Також нами було проведено просвітницьку, інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівництвом та учнями 11 класів Вишенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Гнідинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика з питань підготовки до усвідомленого самостійного вибору майбутньої професії. 
 
Учнів було ознайомлено з напрямами підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та умовами вступу; акцентовано увагу на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті як його складовій, перспективах та можливостях кар’єри випускників, взаємодії із роботодавцями; нових спеціальностях та програмах магістерської підготовки, програмах подвійних дипломів, навчанні на іноземній мові та міжнародному стажуванні студентів. Учнів особливо зацікавила інформація про відкриття на факультеті нових спеціальностей «Журналістика», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Психологія». Учнів цікавили питання про умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля.
 
 
Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України та гуманітарно-педагогічного факультету.
 
Крім того до відома учнів 11 класу було доведено інформацію про те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошує випускників шкіл на підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань із загальноосвітніх предметів.
 
Навчання на курсах має свої переваги:
1. Глибокі знання для здачі ЗНО і подальшого навчання в Університеті.
2. До 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності.
3. Знижку до 10% при вступі на контрактну форму навчання.
4. Сертифікат про закінчення курсів.
5. Знайомство з історією, звичаями та традиціями університету, адаптація абітурієнтів до студентського життя.
6. Навчання проводять висококваліфіковані викладачі Університету згідно з програмами підготовки до ЗНО.
 
Учнів разом з класними керівниками було запрошено до університету на дні відкритих дверей.
 
Наталія Ісакова, Вікторія Хвіст
доценти кафедри історії і політології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook