Студенти-міжнародники долучились до проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Україна-Німеччина: горизонти освіти і культури»

23 листопада 2017 року
Залучати студентів до наукової роботи із самих перших кроків навчання є багаторічною традицією і вимогою навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті й кафедрі історії і політології НУБіП. 
 
Відтак, студенти-міжнародники долучились до організації та проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Україна-Німеччина: горизонти освіти і культури», що вона відбулась 23 листопада 2017 р. в «зеленій» конференц-залі 3 навчального корпусу і була організована кафедрою іноземної філології і перекладу. 
 
 
Сергій Білан, Наталія Білоус, Даніель Лісснер та Максим Іващук спілкуються в короткі хвилини перерви
 
Серед багатьох змістовних доповідей увагу молодих фахівців не могли не привернути виступи відомих українських міжнародників-германістів: доктора історичних наук, професора, провідного наукового співробітника відділу історії міжнародних відносин і зовнішньої політики України Інституту історії України НАН України Мартинова А.Ю. та кандидата політичних наук, доцента кафедри країнознавства Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка Кривоноса Р.А.
 
Жодні святкові, громадські, наукові та інші заходи, що вони проводяться на гуманітарно-педагогічному факультеті під керівництвом декана – доктора філологічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Шинкарука Василя Дмитровича, не минають без, так би мовити, культурно-мистецького оздоблення. Не стала виключенням й сьогоднішня міжнародна подія. 
Серед учасників самодіяльних колективів факультету, що вони власними музичним вмінням привітали наукове зібрання, приємно відзначити й виступ студентки першого курсу спеціальності «Міжнародні відносини» Аделіни Лопачук.
 
Одже, проведений на високому науково-організаційному рівні форум фахівців отримав й справжнє мистецько-культурне завершення.
 
Сергій Асатуров,
доцент кафедри історії і політології
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook