Факультет інформаційних технологій налагоджує співпрацю з лідерами ІТ-ринку

23 листопада 2017 року

     Висококваліфікований випускник, який зарекомендує себе на ринку праці, – краща реклама для своєї alma mater. Але для цього необхідно розвиватися і самому факультету, і заручатися підтримкою бізнесу.

     Зважаючи на це, факультет інформаційних технологій розпочав співпрацю з одним із лідерів ІТ-ринку в галузі мережевих технологій – компанією Netwave. Головний інженер компанії-інтегратора Андрій Ротач та декан факультету Олена Глазунова обговорили виклики, що стоять перед ІТ-освітою на даний час. Олена Глазунова познайомила гостя з матеріально-технічною базою факультету та основними пріоритетами в організації навчального процесу. Андрій Ротач окреслив бачення бізнесу у підготовці майбутніх фахівців та їх розвиток. Перспективи співпраці були обговорені в ході знайомства та дискусії.

     Гість зустрівся також зі студентством факультету інформаційних технологій і ознайомив їх із сучасними тенденціями у мережевих технологіях, баченням бізнесу на якість підготовки майбутніх ІТ-фахівців, їхні професійні та особистісні навички. Студенти зі своєї сторони ставили як технічні запитання, наприклад, як компанія реагувала на недавні загрози з боку вірусної атаки Petya, так і щодо працевлаштування. Їх цікавила можливість стажування, спеціалізовані тренінги.

     У цілому зустріч пройшла успішно, домовлено про співпрацю між факультетом та компанією. Перший крок такої співпраці полягатиме у тому, що Netwave прийме на стажування наших викладачів та студентів. При цьому вони отримають можливість брати участь у розробці реальних проектів, що виконуються компанією.

Андрій Блозва,
заступник декана факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook