Участь на VI Всеукраїнській науково-практичній конференції

18 листопада 2017 року
Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

 Участь на VI Всеукраїнській науково-практичній конференції Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

 

18 листопада проходила VI Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні шляхи удосконалення українського законодавства», де її організатором була Юридична клініка Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Враховуючи значимість даного заходу, Юридична клініка «Захист та справедливість», не могла не приїхати та не прийняти участь.

Склад делегації від НУБіП України був дуже переконливий, а саме: доцент кафедри адміністративного та фінансового права Гончарук Лідія та три представники кафедри  міжнародного права та порівняльного правознавства – доцент Кідалов Сергій, доцент Головко Людмила та асистент Кідалова Наталія.

Тема даної конференції звучала, як «Актуальні шляхи удосконалення українського законодавства», тому і дискусійні питання торкалися усіх юридичних сфер життя. Конференція проходила у форматі Пленарного та секційного засідання. Взагалі, тема конференції виявилася на стільки дискусійною, що учасники в продовж обговорення актуальних питань, вийшли за рамки регламенту та закінчили спілкування тільки аж на початку шостої години вечора.

Отже, VI Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні шляхи удосконалення українського законодавства», пройшла на дуже високому рівні, а її висновки та пропозиції матимуть подальше значення для розвитку національного законодавства.

 

Делегація від юридичного факультету НУБіП України, щиро дякує організаторам та бажає подальших наукових та творчих здобутків, натхнення та можливостей для проведення таких важливих та яскравих наукових конференцій!

 

доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Сергій Кідалов

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook