Майбутні психологи відвідали Музей лісових звірів та птахів ім. професора О. О. Салганського

21 листопада 2017, 15:31

      Засвоїти знання без наочного представлення досить важко. В рамках навчальної дисципліни «Анатомія та еволюція нервової системи. Зоопсихологія. Порівняльна психологія» задля занурення студентів-першокурсників спеціальності «Психологія» в природничу атмосферу було організовано для них відвідування Музею лісових звірів та птахів ім. професора О. О. Салганського нашого Університету.

 

 

 

     Екскурсантів гостинно зустрів старший лаборант кафедри біології лісу та мисливствознавства Шевченко Сергій Миколайович, який ознайомив з історією музею, розповів про функції та фондові колекції, а також навів цікаві зоологічні факти. В дискусійній манері розглядалось питання предмету дослідження зоопсихології та етології, визначалась їх роль для сучасної науки і практики. Сергій Миколайович продемонстрував експонати тварин і птахів занесених до «Червоної книги України» та наголосив на тому, що основною причиною зменшення чисельності червонокнижних видів є пряме або опосередковане винищення тварин людиною.

 

 

     Зустріч була наповнена щирими емоціями. Свої враження від побаченого й почутого, студенти висловили побажаннями у збагаченні експонатів фондової колекції, як фундаментальної навчальної лабораторії. Особливу вдячність виражаємо, Сергію Миколайовичу Шевченко, за інформаційну та організаційну підтримку заходу.

 

 

к. психол. н.  Афанасенко Л. А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook