До профорієнтаційних заходів залучаємо студентів економічного факультету

17 листопада 2017 року
17 листопада 2017 р. за сприянням доцента кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету Сєкунової Юлії Володимирівни було проведено профорієнтаційну роботу у стінах рідної гімназії студенткою Економічного факультету 3-го курсу (спеціальності облік і аудит) Думинською Анастасією. Студентка зустрілася із вихованцями старших класів Бориспільського навчально-виховного комплексу «Гімназія-перспектива» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у місті Бориспіль.
На зустрічі було яскраво представлено науково-навчальну діяльність НУБіП України вцілому та гуманітарно-педагогічного факультет зокрема. Анастасія розповіла про його структуру, ознайомила старшокласників із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання та стажування за кордоном, про можливість реалізувати свій творчо-науковий потенціал у ході навчання в нашому університеті. 
Закцентувала увагу присутніх на нових перспективних спеціальностях: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». 
Розповсюдила серед майбутніх абітурієнтів рекламні буклети і поінформувала про напрями наукової роботи, особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. 
 
Сєкунова Юлія
доцент кафедри історії і політології
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook