КОРИСНА ЗУСТРІЧ

15 листопада 2017 року

        Щорічно в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насилля», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

        В рамках цієї акції, 15 листопада 2017 року, в студентському гуртожитку відбулася зустріч студентів з директором Бережанського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кукурудзою Тетяною Іванівною, головним спеціалістом з питань опіки та піклування служби у справах дітей Бережанської РДА Олійник Марією Олегівною та інспектором ювенальної превенції Бережанського відділу поліції Головного Управління Національної поліції старшим лейтенантом поліції Гайдукевичем Олександром Володимировичем.

        Гості наголосили на тому, що мета акції - привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. Цю тему в своїх виступах висвітлили М.О.Олійник та Т.І.Кукурудза.

       О.В. Гайдукевич акцентував свою увагу на відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушень, пов`язаних з вживанням алкоголю, тютюнопалінням та недопущення порушень поведінки в громадських місцях.

       Приємним було те, що зустріч пройшла у формі діалогів, студенти отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких.

       На завершення зустрічі гості запропонували студентам долучитись до благодійної акції «Запроси дитину на свята у родину».

Вихователь гуртожитку

Любов Гурко


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook