Постерні презентації магістрів

16 листопада 2017 року

    15 листопада 2017 року магістри ІІ-го року навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» представили постерні презентації, в яких висвітлили основні наукові здобутки своїх магістерських робіт.
    Комісія випускової кафедри біржової діяльності і торгівлі у складі: завідувача кафедри, проф. Н. Резнік, проф. М. Солодкого та доц. В. Яворської оцінила роботу дванадцяти доповідачів та виділила кращі постер.


    Магістерську роботу Семенченко Ю.С., науковий керівник: доц. В. Яворська, на тему: «Ризик-менеджмент на біржовому фондовому ринку: стан та перспективи розвитку». У роботі розглянуті ефективні методи управління ризиками на фондових біржах. Проведено комплексний технічний та фундаментальний аналіз та наведено прогноз ринкової вартості акцій компанії Danone.


    Магістерську роботу Крижнія В.Б., науковий керівник: проф. Резнік Н.П., на тему: «Алгоритмічна торгівля на біржових товарних ринках». У роботі автором розглянуто особливості алгоритмічного трейдингу, застосовано моделювання алгоритмічних стратегій торгівлі на біржових платформах.


    Проведений захід показав високі результати роботи магістрів та надав змогу підготуватись до подальшого захисту магістерських робіт на кафедрі біржової діяльності і торгівлі у грудні 2017 року.

Валентина Яворська,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook