Профорієнтаційна робота кафедри гігієни тварин та санітарії ім. професора А.К. Скороходька

15 листопада 2017 року

Проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл, гімназій, ліцеїв є актуальним питанням сьогодення. Саме ця робота дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів з нашим університетом: вказати на переваги навчання в НУБіП України, презентувати факультет ветеринарної медицини.
Доцентом кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К.Скороходька Михальською Вітою Михайлівною 11 листопада було проведено профорієнтаційну роботу у Комунальному закладі Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат». Цей заклад за даними https://dou.ua/lenta/articles/zno-2016/ зайняв 290 місце в загальному рейтингу шкіл.
Комунальний заклад Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат» створений для обдарованих дітей Київщини, де вони одночасно можуть навчатися і проживати http://www.fastiv-lyceum.edukit.kiev.ua/informaciya_pro_zaklad/.
Головним пріоритетом закладу є якісна освіта. Тому щороку ліцеїсти стають переможцями І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, одинадцятикласники успішно здають ЗНО і мають можливість вступити до найпрестижніших вузів України.


Основним досягненням ліцею є те, що щорічно всі випускники закладу стають студентами вищих навчальних закладів України.
Серед випускників ліцею багато талановитих і успішних людей, котрі досягли успіхів у науковій діяльності та реалізували себе на керівних посадах.
Профорієнтаційну роботу було проведено з учнями 10-х та 11-х класів. Під час зустрічі з учнями була надана інформація про спеціальності 211 Ветеринарна медицина та 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза факультету ветеринарної медицини.
При цьому всі бажаючі одержали матеріали щодо умов вступної кампанії, були запрошені для ознайомлення та екскурсії на факультет ветеринарної медицини.


Сподіваємося, що учні ліцею виберуть факультет ветеринарної медицини і стануть нашими студентами.
Висловлюємо подяку за організацію та проведення зустрічі з учнями ліцею директору Комунального закладу Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат» Пасічнюк Юлії Миколаївні та вчителю іноземної мови Міщенко Ользі Миколаївні.

Кандидат ветеринарних наук, доцент Поляковський В. М.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook