Вінничина – у полі зору факультету ветеринарної медицини

14 листопада 2017, 9:00

Згідно розпорядження ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України С.М. Ніколаєнка та декана факультету ветеринарної медицини М.І. Цвіліховського «Про проведення профорієнтаційної роботи у 2017-2018 н.р.» доцентами кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Стегнеєм Миколою Михайловичем та Стегней Жанною Георгіївною 8 листопада 2017 року проведено профорієнтаційну роботу з учнями 11 та 9 класів Комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №33 Вінницької міської ради», який  знаходиться за адресою вулиця Василя Порика, 20, м. Вінниця (директор школи – Федоренко Наталія Анатоліївна), щодо особливостей вступу на факультет ветеринарної медицини за спеціальностями 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза.


Під час бесіди учням подано інформацію про напрями, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, та роздано буклети про факультет ветеринарної медицини. Основна увага у ході презентації приділялася факультету ветеринарної медицини: його історії, структури, можливості поглибленого вивчення спеціальних предметів та набуття практичного досвіду в Клінічному центрі «Ветмедсервіс».

Зазначено, що студенти факультету ветеринарної медицини можуть активно займатись як спортивно-виховною, культурно-масовою, так і науковою роботою. Акцентовано увагу майбутніх абітурієнтів на необхідних предметах ЗНО та можливості вступити одразу до навчання в магістратурі. Майбутніх абітурієнтів запросили на підготовчі курси, на день відкритих дверей та до музею кафедри.
Висловлюємо подяку за організовану зустріч з учнями класному керівнику 11 класу Когут Ларисі Миколаївні.

Доценти Стегней М. М.,
Стегней Ж. Г.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook