Профорієнтаційна робота зі старшокласниками середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 180 міста Києва

13 листопада 2017 року
 
Проведення профорієнтації серед учнів шкіл, гімназій, ліцеїв та інших є дуже важливою частиною життя. Це дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів із вищими навчальними закладами і допомагає молодим людям дізнатися про різновиди спеціальностей, якість та процес навчання у певних ВНЗ і загалом про студентське життя.                                                                          
З такою метою студенти першого курсу НУБіП України відвідують старшокласників, щоб допомогти їм у цьому нелегкому виборі − виборі майбутнього навчального закладу та спеціальності. В один із навчальних днів студентка першого курсу групи ФілА-17002б  гуманітарно-педагогічного факультету Коваленко Олександра відвідала учнів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 180 міста Києва.  
 
                                                             
Під час зустрічі Олександра Коваленко ознайомила майбутніх абітурієнтів не тільки із умовами вступу, а і з широкими перспективами навчання в  НУБіП України. Проінформувала про напрями підготовки і спеціальності,  які можна здобути навчаючись у нашому університеті. Особливу увагу звернула на спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".
            Студентка показала відеоролик та презентувала учням буклети про гуманітарно-педагогічний факультет. Учні зацікавились отриманою інформацією, а особливо дуже зацікавила інформація про можливість отримання подвійних дипломів, стажування закордоном. Сподіваємося, що їх вибір паде саме на гуманітарно-педагогічний факультет, де ми будемо раді їх вітати.
 
Студентка  групи ФілА-17002б
Коваленко Олександра,
Куратор групи ФілА-17002б
Мишак Олена
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook