Дипломники кафедри представили результати магістерських робіт на загальноуніверситетській науковій конференції

9 листопада 2017 року

     Студенти магістратури 2 року, які виконували магістерські роботи на кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва, достойно представили свої постерні доповіді за результатами досліджень на загальноуніверситетській науковій конференції, що проходила 8 листопада в 4 навчальному корпусі.

    Серед глядачів на конференції були проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Миколайович Кваша, декан агробіологічного факультету Віктор Олексійович Забалуєв, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Анатолій Вікторович Бикін, завідувачі й викладачі всіх кафедр агробіологічного факультету, студенти й гості.

      

      Студенти показали основні результати, отримані при виконанні досліджень за темами дипломних робіт. Проте кожен старався «подати» свою роботу, хвилювався й заздалегідь підбирав матеріал разом із керівниками дипломних робіт. Великі плакати, наповнені лаконічним текстовим, табличним і графічним матеріалом – щоб для одного погляду передати кропітку роботу двох чи більше років. Так, навчання – складна робота, і наукові дослідження в агрономії – це справжній тяжкий труд, але як приємно потім самому подивитися на власноруч отримані результати.

                

Наталія Пасічник,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook