Участь у науково-практичному семінарі «Професійні компетентності фінансиста в умовах розвитку корпоративних фінансів»

8 листопада 2017, 10:00
2 листопада 2017 р. члени гуртка «Інвестор» студенти ОС «Мігістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа  та страхування» 2 року навчання Гурин А., Артеменко Ю., Восколович А. і Лозовська К. прийняли  участь у науково-практичному семінарі «Професійні компетентності фінансиста в умовах розвитку корпоративних фінансів», який організовано кафедрою фінансів на базі економічного факультету.
 
Андрій Гурин виступив із доповіддю «Професійні компетентності фінансиста в сучасних умовах» на прикладіТОВ  «Українські рисові системи Груп».Доповідь була цікава i актуальна на сьогоднішній час, де порушувались питання працевлаштування за спеціальністю, a саме які обов’язки фінансиста-економіста в даній компанії. Наголосив на тому, які знання та навички необхідні для роботи на даній посаді i яких знань не вистачає при працевлаштуванні.
 
 
В свою чергу, Юлія Артеменко виступила з доповіддю «Знання та досвід фінансів аграрної сфери від теорії до практики» на прикладі ТОВ АБ «Астра»,розповіла про труднощі, які її спіткали на випробувальному терміні, наголошуючи про важливість практичної підготовки під час навчання.
 
І на завершення, Аліна Восколович i Кароліна Лозовська розповіли про проходження виробничої практики в ТОВ «Укравтозапчастина», зазначили про важливість володіння тим набором фахових компетенцій, про які говорили успішні практики та підкреслили важливість професійних якостей – відповідальності, цілеспрямованості, орієнтації на результат.
 
 
доцент кафедри фінансів

Галина Скрипник 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook