ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ПАРАЗИТОЛОГІЇ ТА ТРОПІЧНОЇ ВЕТЕРИНАРІЇ НУБІП УКРАЇНИ ЗАПРОСИЛИ КИЇВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ НА НАВЧАННЯ

30 жовтня 2017, 17:15

Згідно розпорядження ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України С. М. Ніколаєнка та декана факультету ветеринарної медицини М. І. Цвіліховського «Про проведення профорієнтаційної роботи у 2017–2018 навчальному році» та для наповнення ліцензії НУБіП і забезпечення якісного набору абітурієнтів на 20182019 навчальні роки, доцентами кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Пашкевич Іриною Юріївною та Слободян Раїсою Олександрівною було проведено професійну орієнтацію з учнями 8−9 і 11 класів середньої загальноосвітньої школи № 309 I-III ступенів Дарницького району м. Києва щодо вступу на факультет ветеринарної медицини за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 Викладачі кафедри ознайомили учнів з перевагами навчання і профілюючими предметами для вступу на факультет ветеринарної медицини. Акцентували увагу також на діючих підготовчих курсах для абітурієнтів в Національному університеті біоресурсів України та їх доступній вартості. В ході презентації було надано інформацію стосовно загального рейтингу НУБіП серед інших вузів України і співпрацю з іншими університетами та інститутами України, країн Європи, Азії і США, структури факультету, спеціальностей, освітнього ступеня та магістерських програм.

Слободян Р. О. та Пашкевич І. Ю. запросили потенційних вступників відвідати сайт факультету та більш детально ознайомитись із можливостями навчання на факультеті ветеринарної медицини з подальшим вступом на різноманітні магістерські програми.

Викладачами було використано наочні матеріали з колекції кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, сучасну мультимедійну презентацію про факультет ветеринарної медицини і відео про Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс».

Окрема подяка завучу школи − Олександру Епіфановичу та директору школи – Тимошенко Ользі Олексіївні за допомогу в організації цієї роботи та співпрацю. Загалом роботу було проведено більше як з 46 учнями цієї школи.

Доценти подякували за увагу, активне спілкування і запитання та запросили на навчання з побажанням визначитися з майбутньою професією стати лікарем ветеринарної медицини у НУБіП України!

 

 

Сорока Наталія Михайлівна, 

доктор ветеринарних наук, професор,

завідуюча кафедри паразитології та

тропічної ветеринарії НУБіП України

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook