Магістри-агробіологи представили результати своїх досліджень

10 листопада 2017 року

   Загальноуніверситетська конференція, де магістри представляли результати своїх досліджень в рамках підготовки випускних робіт, відбулася і на агробіологічному факультеті.
     Участь у конференції взяли понад 100 студентів магістратури. На заході були присутні декан Віктор Забалуєв, завідувачі та представники викладацького складу випускових кафедр.

    Для зручного наочного висвітлення власних результатів досліджень студенти підготовили змістовні презентаційні постери. Кожен студент представляв результати своєї роботи, відповідав на питання членів комісії та присутніх. Конференція мала дискусійний характер, під час якої прозвучали слушні пропозиції виробництву, була відмічена активність при обговоренні, не байдужість до почутого і побаченого. І це свідчить про досить широкий діапазон знань магістрів, бажання пізнати нове і наявність серед студентів факультету потенціалу молодих науковців.

    Задавав запитання і запрошений на конференцію проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який відмітив високий рівень знань та практичної підготовки магістрів як свідчення якості навчального процесу і бажання вчитися. Проректор зазначив, що магістри не продублювали якісь малюнки, а самі створили і все дуже цікаво. Це саме той спосіб постерної презентації, де всі можуть вільно рухатися і подивитися в кого краще зроблені модельні зображення, текст, фото. Також додав, що до основного захисту магістерських робіт залишився один місяць, тому потрібно скористатися цією можливістю, доробити що потрібно, щоб на основному захисті з посмішкою на обличчі отримати відмінну оцінку. Успіхів вам і творіння!

 

Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook