Кафедра фармакології та токсикології продовжує профорієнтацію

10 листопада 2017 року

Для наповнення ліцензії НУБіП та забезпечення якісного набору абітурієнтів на 2018-2019 навчальний рік кафедра фармакології та токсикології продовжила розпочату ще на початку вересня профорієнтаційну роботу. Зокрема, уже другий раз з початку навчального року здійснюють профорієнтаційні заходи завідувач кафедри Духницький В.Б. та доцент кафедри Бойко Г.В. На цей раз були обрані дві школи м. Лубни Полтавської області.

Співробітники кафедри спочатку завітали в міськрайонне управління держпродспоживслужби де познайомилися з його структурою, завданнями та функціями фахівців ветеринарної медицини в об’єднаній структурі. Було наголошено на те, що в нинішніх умовах виробництва є потреба у фахівцях ветеринарної медицини, які окрім теоретичних знань володіють практичними навиками, знають вимоги Європейського законодавства у галузі ветеринарної медицини, іноземну мову та комп’ютерні технології.   

Після цього була спільна зустріч представників кафедри фармакології та токсикології, начальника відділу освіти м. Лубни Костенка М.В. та заступника начальника Лубенського міськрайонного управління держпродспоживслужби Скорохода В.І. з педагогічним колективом та майбутніми випускниками шкіл №4 та №10 м. Лубни. 


Під час зустрічі було зазначено, що НУБіП України є центром освітньої, навчально-методичної і наукової політики в аграрному секторі, охороні навколишнього середовища, сфері наук про життя не тільки в Україні, але й у міжнародному вимірі.


Більше уваги було приділено ознайомленню майбутніх випускників з факультетом ветеринарної медицини. Присутнім була представлена інформація про історію факультету, його структуру, характеристика спеціальностей 211 – ветеринарна медицина та 212 – ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, матеріально-технічна база, кадровий потенціал та кафедри. 


Учням була роздана віддрукована інформація про перелік напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, буклети про факультет ветеринарної медицини, листівки з інформацією про підготовчі курси.


На кінець зустрічі присутнім було продемонстровано відеоролики про НУБіП України та День знань в університеті.


Деканат факультету ветеринарної медицини висловлює подяку за  організацію проведення профорієнтаційних заходів начальнику відділу освіти м. Лубни Костенку Мирославу Володимировичу, начальнику Лубенського міськрайонного управління держпродспоживслужби, кандидату ветеринарних наук Грищуку Андрію Вікторовичу та його заступнику, випускнику ветеринарного факультету УСГА 1983 р. Скороходу  Василю Івановичу.  

В. Духницький, Г. Бойко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook