Презентація університету нашими випускниками, нині вчителями

9 листопада 2017 року

    Переступаючи поріг школи, приємно бачити рідні усміхнені обличчя молодих фахівців, а ще вчора улюблених вихованців гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, куратором яких мені пощастило бути, Богдани Сергіївни Защипась і Тетяни Юріївни Проценко, які зараз працюють вчителями англійської мови у спеціалізованій школі № 220 із поглибленим вивченням іноземних мов міста Києва.


     Богдана Сергіївна гостинно зустрічає на порозі школи і, як справжня господиня, проводить до класу випускників, де завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Іванова О.В. розповідає про НУБіП України, його спеціальності, здобутки, перспективи, безмежні можливості студентів. А щоб учні переконалися у достовірності усіх цих фактів, Богдана Сергіївна ділиться і власними враженнями про навчання в рідному виші на гуманітарно-педагогічному факультеті, свої яскраві студентські роки, змогу відкрити й розвинути творчі таланти, адже вона усі студентські роки співала у славетному хорі «Колос», їздила на міжнародні конкурси.


    Діти слухають свого вчителя й захоплюються її талантами, задають питання, занотовують щось, із цікавістю розглядають рекламні проспекти, обговорюють.


Далі екскурсія триває до Тетяни Юріївни Проценко, де вона проводить урок у 4 класі творчо, креативно й професійно. Діти розповідають діалоги у ролях, вивчаючи нові слова й граматичні конструкції, їх очі горять і жадають знань від молодої й улюбленої вчительки англійської мови.


    Вийшовши зі школи, відчуваєш тепло на душі й радість, адже твої вихованці – твоя гордість, зміна й допомога у підтвердженні авторитету нашого славетного закладу вищої освіти, що кожного року відкриває двері новим студентам уже 120 років!


Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook