ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ У ВІЙСЬКОВУ ЧАСТИНУ

3 листопада 2017 року

       У військовій частині м. Бережани відбувся День відкритих дверей. Військовослужбовці зустрічали гостей – студентів ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».
Екскурсія була надзвичайно насиченою та цікавою. Студенти дізнавалися про обов’язки військовослужбовця, ознайомилися зі зразками військової техніки, зброї та перебігом службових заходів.
       Вразила студентів техніка. Із задоволенням під час презентації екіпірування молодь приміряла важкий бронежилет й каску.
Автомат Калашникова, ручний кулемет, снайперська гвинтівка — про них детально розповіли військовослужбовці частини. У слухачів була нагода не тільки взяти зброю до рук, а й сфотографуватися з нею на фоні бойової техніки.
Цікавою була наочна демонстрація надання першої медичної допомоги «у польових умовах». Разом із професіоналами студенти накладали пов’язки, училися зупиняти кровотечу та діяти за екстремальних ситуацій.
      Військовослужбовці детально розповіли про умови служби в наших військах, тим самим закликаючи майбутніх захисників Вітчизни вступати до військових навчальних закладів чи йти на службу за контрактом.
Екскурсанти зацікавилися запропонованими варіантами, мотивуючи свій вибір у перспективі достойною заробітною платою та престижною професією.
      Слава Україні! Героям Слава!

Викладач Захисту Вітчизни
Гаховський В. Т.
Практичний психолог коледжу
Лещук В. І.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook