ДЕНЬ ЗНАНЬ У КОЛЕДЖІ

3 вересня 2017 року

 Життя без знань - пуста криниця.
Напитися не зможеш ти,
Бо там, де висохла водиця,
Піски й каміння самоти.

      Вчорашній вечір був напрочуд теплим і тихим, а сьогодні зранку все змінилося. З великої чорної хмари лив густий дощ. Важкі краплі лопотіли по дахах та по деревах. Усе довкола вмивалося дощовою водою... Аж десь ближче до полудня сонце виглянуло з-за хмар. Майданчик головного корпусу все більш повнився схвильованими студентами та їхніми батьками. Сьогодні вони (батько чи мати) прокинулись якнайраніше, аби провести своїх таких дорослих доньку чи сина до коледжу, але уже не за руку, а йдучи поруч, підтримуючи цінною порадою та мудрим повчанням.
     Гучно лунає музика, у небо линуть приємні, життєрадісні думки, а господиня коледжу (С. І. Пилипишин) радо зустрічає високоповажних гостей: Івана Чайківського (голову Аграрної партії України – Тернопільщини), Мирослава Лехіцького (голову Ради роботодавців), Олега Захарківа (заступника міського голови).
     Директор коледжу С. І. Пилипишин привітала усіх першокурсників з початком нового навчального року та побажала міцного здоров’я, взаєморозуміння, наснаги, творчого натхнення та здійснення найзаповітніших мрій. Усвідомлюючи важливість покладених на них завдань, студенти дали урочисту обіцянку стати хорошими спеціалістами та гідними громадянами своєї держави. Почесним гостем свята став голова Аграрної партії України - ТернопільщиниІван Чайківський, який побажав усім першокурсникам доброї долі, успіхів у навчанні, цікавих та непересічних ідей та вершин професійного успіху. Приємною несподіванкою став подарунок від очільника Аграрної партії. Всіх студентів та викладачів коледжу Іван Чайківський запросив відвідати підприємство «Агропродсервіс», побачити на власні очі, як працюють сучасні аграрні технології та переконатися, що тільки разом ми здатні запровадити європейський рівень життя, не виїжджаючи з України. Звісно, не обійдеться без дегустації продукції Тернопільського м’ясокомбінату. До привітань і побажань долучилися і Мирослав Лехіцький, і Олег Захарків. А святі отці благословили на добро і добрий початок нової сторінки життя.
     Адміністрація та весь педагогічний колектив коледжу теж вітає усіх першокурсників з Днем Знань. Хай вам щастить, хай вас завжди супроводжує любов і радість від повноцінного студентського життя.

В добру путь!!!


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook