Кроз за кроком – до фіналу!

8 листопада 2017 року

31 жовтня 2017 року розпочались змагання з волейболу серед жіночих команд за програмою Спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року. До участі у змаганнях заявились 15 збірних студентських команд факультетів та ННІ. Головними суддею та секретарем турніру є викладачі кафедри фізичного виховання: Вишневський Микола Олександрович та Магльований Дмитро Володимирович .

Формат розіграшу турніру – за сіткою Double-elimination_tournament, при якій команди грають до двох поразок.

Волейбольну збірну команду факультету ветеринарної медицини представляли студентки Стоян Ольга, Продоляк Яна, Малик Валерія, Лук'янець Анна, Грек Ольга, аспірантка Сулейманова Роза. Підтримували, активно вболівали та були готові завжди допомоти нашій команді студентки Козленко Влада, Калініченко Рита, Сліпченко Віка, Шерстюк Аліна, Романова Маша, Новіцька Дарина, Виштак Вероніка, Курбанова Даша, Гарбуз Поліна.

Наші дівчатка на шляху до фіналу турніру впевнено здолали своїх суперниць з механіко-технологічного, економічного, агробіологічного факультетів, ННІ лісового та садово-паркового господарства, факультету аграрного менеджменту, поступившись лише суперницям з факультету інформаційних технологій, які минулого року посіли перше місце.

Запрошуємо студентів та викладачів факультету підтримати нашу жіночу збірну команду з волейболу серед студентів у фінальному поєдинку за перше-друге місце, який відбудеться у четвер о 15:30 у ігровому залі навчального корпусу № 9. Ваша підтримка важлива!

Деканат ФВМ


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook