Сила партнерства

3 листопада 2017, 7:55

 2 і 3 листопада 2017 року викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Іванова О.В., Пономаренко О.Г. та Найдьонова А.В відвідали освітній Форум, який провело представництво освітньої компанії Пірсон, Дінтернал-Книга для фахівців із викладання англійської мови.


Під час першого дня заходу відбулися виступи запрошених фахівців. Доповідачами на пленарних сесіях стали професіонали з України, Великої Британії та Польщі. Другий день був присвячений інтерактивним спеціалізованим сесіям, що підготували міжнародні експерти і викладачі ЗВО України. Під час Форуму викладачі мали можливість поспілкуватися з колегами, обмінювалися досвідом, демонстрували свої досягнення, а також консультувалися з колегами-практиками (викладачами з Великої Британії, Японії та Польщі). Під час Форуму відбулися дискусії з різноманітних питань та дебати стосовно тенденцій, сучасних та майбутніх, у царині викладання та навчання англійської мови, що посприяло у накопиченні корисної інформації та можливості її імплементації у стінах нашого вузу, а також домовленості щодо організізації семінару на Гуманітарно-педагогічному факультеті.


Сучасні наукові дослідження та швидкий технологічний розвиток диктують необхідність запровадження інноваційних методів та підходів, що відповідають викликам інформаційної доби. Освітні експерти Піотр Штайнбріх, Майкл Хадсон, Колм Сміт, висловили свої погляди та думки щодо перспектив і майбутнього навчального процесу. Тематика творчих майстерень включала 1) Он-лайн навчання 2) Тестування й оцінювання мовних умінь та навичок 3) Навчальні ресурси для дорослих слухачів та студентів.

Оксана Пономаренко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook