Студенти НУБіП України успішно виступили на Кубку України з кіокушинкай карате

5 листопада 2017, 23:26
м. Київ

4 листопада у Києві пройшов Кубок України з кіокушинкай карате (IKO) серед дітей, юніорів, чоловіків та жінок у розділі «Ката» та «Куміте». На змаганнях були представлені команди з різних міст України, у тому числі команда міста Києва у складі якої виступали студенти НУБіП України.

Під керівництвом досвідченого тренера, майстра спорту України міжнародного класу з кіокушин карате, старшого викладача кафедри фізичного виховання Сергія Вербицького, троє студентів університету: Андрій Меженський (магістр факультету ветеринарної медицини), Олександр Поміркований (магістр факультету тваринництва та водних біоресурсів) та Михайло Уманський (студент 3 курсу механіко-технологічного факультету) наполегливо готувалися до змагань і показали достойні результати.

Андрій Меженський, багаторазовий призер чемпіонатів Європи, учасник Чемпіонату світу, майстер спорту з кіокушин карате, став абсолютним чемпіоном Кубку України у ваговій категорії +90 кг серед чоловіків.

Бажаємо нашим спортсменам подальших успіхів та перемог, а усіх бажаючих запрошуємо на тренування в корпус № 9 НУБіП України, зала карате.

 

Телев’як Тетяна,

студентка факультету аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook