Професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев виступив на щорічному саміті ОБСЄ у Відні щодо ситуації з лісовими пожежами у регіоні Східної Європи

6 листопада 2017 року

  16-17 жовтня 2017 р. у штаб-квартирі ОБСЄ, м. Відень Австрія відбувся щорічний саміт ОБСЄ присвячений оцінці реалізації заходів щодо економічної та екологічної безпеки. У саміті приймали участь представники 57 делегацій країн-членів ОБСЄ, у тому числі і представник України. У 2017 році Австрія головує у ОБСЄ і такі екологічні аспекти безпеки як вплив змін клімату, вплив надзвичайних ситуацій пов’язаних із повенями та пожежами на суспільства, економіку та довкілля були визначені як пріоритети її головування. 

     Професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев був запрошений виступити на пленарному засіданні І «Посилення зниження ризику надзвичайних ситуацій та управління на всіх рівнях».

     У своїй доповіді на тему «Підтримка реалізації Рішень Ради Міністрів ОБСЄ № 6/14 щодо посилення зменшення ризику стихійнихлих: підвищення національної та регіональної спроможності у зменшенні ризику виникнення надзвичайних лісових пожеж» серед іншого представник НУБіП зупинився на трьох головних аспектах діяльності Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж: заходах щодо оцінки впливу на населення та довкілля пожеж у зоні відчуження ЧАЕС, пожеж на сільськогосподарських та інших землях та пожеж у зоні АТО.

Олександр Сошенський,
співробітник Регіонального Східноєвропейського
Центру моніторингу пожеж 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook