Засідання навчально-наукової лабораторії "Економічної теорії та біоекономіки" разом зі студентським науковим гуртком "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні"

2 листопада 2017 року

 2 листопада 2017 року відбулося засідання навчально-наукової лабораторії "Економічної теорії та біоекономіки" разом зі студентським науковим гуртком "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні". З доповіддю на тему: «Інноваційні кластери в біоекономіці Йоркшира» виступив Власенко Ю.Г.

    

Далі всі присутні переглядали і аналізували наукову літературу про біоекономіку в світі, а також ділилися знайденою інформацією до своїх майбутніх статей.
Актив студентського гуртка - староста Веремій Я.С., заступник з організаційних питань – Дзюменко О.О. та секретар – Бовкун А.В. обговорили план заходів на поточний навчальний рік.
Під кінець засідання виступила активна учасниця різноманітних наукових конференцій і за сумісництвом учасниця гуртка "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні" Голядинець Надія з підготованими тезами на тему: «Реалізація митної політики держави щодо сільськогосподарської техніки».

Староста гуртка,
Веремій Яна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook