День донора в Бережанському агротехнічному інституту

3 листопада 2017 року

Донори – Люди з великої букви, які рятують життя і зберігають здоров’я інших, здаючи свою кров. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу — порятунок людських життів.

Щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку виникає потреба в переливанні крові за життєвими показами. В багатьох країнах потреби у донорській крові перевищують її запаси, і перед службами крові стоїть складне завдання створити достатні запаси крові, забезпечивши при цьому її якість та безпеку. Належні запаси можуть бути забезпечені лише на основі регулярного добровільного безоплатного донорства крові. Мета ВООЗ полягає в тому, щоб до 2020 року всі країни отримували всі свої запаси крові від добровільних неоплачуваних донорів. 

2 листопада 2017року в бережанському агротехнічному інституті проходив День донора, в якому активну добровільну участь взяли наші студенти.

Наші молоді донори зазначили, що лише тоді, коли людина буде відповідальноставитися до власного здоров’я, вона перейматиметься і здоров’ям ближнього. І саме донор несе надію і здоров’я багатьом людям, які потребують переливання крові чи лікування її препаратами. З кожним разом бажаючих стати донором стає все більше. А значить і шанси на порятунок сотень людей збільшуються. Усвідомлення себе донором дарує молодим людям  відчуття гордості і радості за врятоване життя. 


 Усі фотографії 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook