V Міжнародна науково-практична конференція «Промислова Безпека. Найкращі практики – 2017».

3 листопада 2017 року
в місті Київ

 10-12 жовтня в місті Київ пройшла головна подія в області промислової безпеки в Україні – Ювілейна V Міжнародна науково-практична конференція  «Промислова Безпека. Найкращі практики – 2017».  

Конференція зібрала більш як 150 учасників із п’яти країн світу, експертів та всіх небайдужих спеціалістів галузі безпеки та гігієни праці, щоб обмінятися досвідом, отримати найактуальнішу інформацію з перших рук і обговорити головні сучасні тенденції в області безпеки праці і захисту здоров’я працівників.  Головні п’ять  тенденцій: концепція нульового травматизму, як глобальна стратегія розвитку; людина — центр системи профілактики; безпечні і здорові робочі місця — головний аспект комплексної профілактики; стрес, як один із основних сучасних ризиків на робочому місці; розвиток європейських підходів до безпеки та гігієни праці на українських підприємствах.

 

На цій конференції  доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамара Олександрівна Білько провела семінар на тему: «Гігієнічна і економічна ефективність профілактики перевтоми та стресу на робочих місцях», який викликав велику зацікавленість з боку учасників події та став значним внеском в успіх конференції. Т.О. Білько  отримала лист подяку, в якому організатори конференції  висловили подяку Національному університету біоресурсів і природокористування України за активну участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції.

   

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook