Зустріч із майбутніми випускниками шкіл Подолу

30 жовтня 2017 року

27 жовтня 2017 року за участі викладачів кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Л.В. Березової та О.С. Поліщука відбувся профорієнтаційний захід у загальноосвітній школі № 10 Подільського району м. Києва. У дружній та невимушеній атмосфері викладачі кафедри розповіли учням 10-11 класів про перспективи навчання та отримання диплома НУБіП України, про переваги компактного розташування учбового містечка, матеріальну базу та умови вступу до університету, особливо закцентувавши увагу майбутніх абітурієнтів на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету. Присутніх зацікавила інформація про матеріальну базу університету, роботу наукових гуртків, стажування за кордоном, можливості навчанння за програмою подвійних дипломів, умови проживання в гуртожитках та організацію дозвілля студентів. Підтримав розповідь яскравий та пізнавальний ролик про факультет.


В цей же день викладачі також завітали до Введенської гімназії № 107, що також знаходиться на Подолі. Під час зустрічі викладачі кафедри розповіли майбутнім абітурієнтам про наш славетний університет, особливості вступу і навчання, про освітні й культурно-масові заходи, до яких залучаються студенти. Учні активно задавали питання щодо вступу до університету, особливостей навчального процесу та можливості проходження виробничої практики студентами за кордоном. Представники кафедривідповіли на всі питання, якими цікавились учні, надали всі необхідні профорієнтаційні матеріли та номери телефонів для зв’язку, запросили учнів і їх батьків ознайомитись особисто з нашим університетом.


Профорієнтаційна бесіда супроводжувалась презентацією мині-фильму про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Наприкінці зустрічі студентами були задані запитання про організацію навчального процесу та умови вступу на нововідкриті спеціальності "Міжнародні відносини" та "Психологія". Майбутнім абітурієнтам було презентовано профорієнтаційний роздатковий матеріал та доведено інформацію про найближчий день відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Л .В. Березова
О. С. Поліщук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook