Відвідини малої батьківщини можна суміщати з профорієнтацією.

19 жовтня 2018 року

Протягом двох останніх осінніх місяців при відвідинах родини мені було цікаво суміщати приємне та корисне – побував у провідних школах району та провів профорієнтаційну роботу з учнями старших класів.

Так за вересень побував в рідній школі №1 м. Монастирище, побачився з колишніми вчителями, пригадали минуле. Ну і звичайно треба з оптимізмом дивитися у майбутнє – зустрівся зі старшокласниками, розповів детально  про наш виш.

Більше того, дуже радує серце що у провідних та опорних школах  з Інтернетом жодних проблем. Тому можна було детально показати фільми про окремі факультети, структурні підрозділи,розповісти про виклики для молоді сьогодення в аграрному секторі промисловості України. Цікавились учні і матеріально технічною базою університету, умовами проживання в гуртожитках і т.д.,  на що отримали вичерпні відповіді. Більше того все ж можна побачити на  нашому сайті університету, який на сьогодні є найповніше інформаційне джерело для абітурієнта. Переважна більшість опитаних старшокласників  шкіл №1 м. Монастирище та Цибулівської  (с. Цибулів) схиляється до економічних та аграрних спеціальностей, тому будуть себе в житті реалізовувати у таких спеціальностях в НУБіП України.

 

 Доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної  хімії та якості води НУБіП України

Руслан Лаврик

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook