Традиції та звичаї: Хелловін

31 жовтня 2017 року

Напередодні традиційного свята Хелловін, що відзначається в багатьох країнах світу, особливо англомовних, в останню ніч жовтня, студенти першого курсу механіко-технологічного факультету провели students’ party під керівництвом викладача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березової Л.В. на тему: «Традиції та звичаї: Хелловін».

Іван Береговий розповів, що Хелловін (англ. Halloween або Савін – Samhain) – старовинне кельтське свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Також згадується як «переддень Дня всіх святих». Назва Halloween походить від слова Hallowe'en – скорочення виразу All Hallow's Eve, яке в свою чергу розшифровується як All Hallowed Souls Eve. Це одне з найбільш улюблених і веселих свят у США і Великобританії. Тепер же кожен рік і діти, і дорослі з нетерпінням чекають Halloween і заздалегідь готуються до нього.
Студенти із зацікавленістю брали активну участь в обговоренні традицій та звичаїв Хелловіна, придумували та розігрували закляття в конкурсі "Страшне закляття", грали в гру "Пройди крізь болото" та вирізали гарбуз, який називається Jack-o-Lantern, що означає «ліхтар Джека».
Students’ party пройшла в щирій та дружній атмосфері.

Людмила Березова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook