День відкритих дверей

25 жовтня 2017 року

        Для тих, хто ще не визначився з вибором майбутньої професії, День відкритих дверей - це добра нагода ближче познайомитися з конкретним місцем навчання та дізнатися про особливості майбутніх професій. Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта - особливість ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім.О.Майнової». Ми робимо основний акцент на те, щоб майбутні випускники отримали максимум корисної інформації та задоволення, завітавши до нас.

        25 жовтня у коледжі відбувся День відкритих дверей.

        У рамках заходу для абітурієнтів було проведено екскурсії, під час яких школярі та їх батьки оглянули аудиторії та лабораторії, бібліотеку, спортивну залу та музей навчального закладу.

        Також під час заходу відбулась зустріч представників Приймальної комісії з майбутніми абітурієнтами та їх батьками, які розповіли про переваги навчання саме в нашому коледжі та дали відповіді на поставлені питання.

        В читальній залі коледжу кращі студенти презентували спеціальності, які вони здобувають. У щирій атмосфері учасники художньої самодіяльності подарували гостям чудовий настрій та позитивні емоції.

        Коледж тісно співпрацює з Бобровицьким відділом сприяння зайнятості Носівського районного центру зайнятості, який взяв участь у Дні відкритих дверей та представив напрямки своєї роботи з громадянами у їх майбутньому професійному розвитку. 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook