І студентська науково-практична конференція «Україна в Організації Об’єднаних Націй: від заснування до сьогодення»

25 жовтня 2017 року

25 жовтня в конференц залі 1 навчального корпусу (ауд. 24) відбулась І студентська науково-практична конференція «Україна в Організації Об’єднаних Націй: від заснування до сьогодення», організована студентами 1 курсу спеціальності «Міжнародні відносини», присвячена 72-й річниці Організації. 

Конференція проходила в контексті реалізації планів кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету щодо відзначення 120-ї річниці Університету. Захід відкрив, звернувшись до аудиторії із словами привітання й побажання успіху в роботі завідувач кафедри історії і політології, доктор історичних наук, професор Білан С.О. 
 
 
Своєрідною «родзинкою» участі студентів-першокурсників у першому в їх житті науковому форумі стали виступи частини з них іноземними мовами (англійською та німецькою). Науковим наставником та консультантом заходу став доцент кафедри історії і політології, к.і.н. Асатуров С.К., якому за певних обставин довелось попрацювати й перекладачем. 
 
Після виступів доповідачів учасники конференції перейшли до жвавої, змістовної дискусії з численними запитаннями та відповідями щодо тих змін, які зазнає Організація в умовах сучасного глобального світового розвитку, місця і ролі України у вирішенні непростих завдань роботи цього універсального міжнародного форуму. 
 
Матеріали конференції
 
Сергій Асатуров
доцент кафедри історії і політології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook