Агробіологічний факультет відвідав керівник Німецько-українського аграрного демонстраційного центру

1 листопада 2017 року

29 жовтня 2017 року агробіологічний факультет університету відвідав керівник Німецько-українського аграрного демонстраційного центру Уве Кафтан.
     Під час зустрічі з деканом Віктором Забалуєвим він відзначив високий рівень підготовки студентів-агробіологів та вручив подяки за активну участь у підготовці та проведенні Днів поля АДНЦ-2017 третьокурсникам скороченого терміну навчання Вадиму Лук’ященку, Михайлу Пятенді, Дмитру Лилу, Назарію Котяшу.

 

     Завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Анатолій Бикін ознайомив гостя з роботою підрозділу, який він очолює, та новоствореною лабораторією «AgroLab». Було розглянуто основні шляхи співпраці між факультетом та Німецько-українським аграрним демонстраційним центром. Зокрема, заплановано проведення навчально-наукового семінару щодо ознайомлення з досвідом вирощування сільськогосподарських культур з використанням сучасної техніки провідних німецьких компаній, засобів захисту рослин тощо.

    На прохання Уве Кафтана співробітники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва разом зі студентами проведуть агрохімічне обстеження грунтів, де буде закладено експозиційні досліди до Днів поля 2018 року.

     Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з Німецько-українським аграрним демонстраційним центром.

Олег Бачинський,
заступник начальника навчального
відділу з практичної підготовки студентів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook