Вітаємо з ювілеєм!

25 жовтня 2017 року
НУБіП України

 

   Вітаємо д.е.н., професора, академіка НААН, засновника та завідувача  (2001-2003рр.) кафедри аграрного консалтингу, Віце-президента Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України з  75-річним ювілеєм Михайла Федоровича Кропивка! 

    Прийміть щиросердні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого ювілею! Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця принесли радість і віру у себе багатьом людям. Ваші знання, талант організатора, невичерпна енергія, прагнення досягти досконалості у всьому, надвисоке почуття відповідальності, є прикладом для виховання молодогопокоління науковців.

   Ваш багатий досвід, принциповість, активна життєва позиція викликають захоплення і глибоку повагу. Шануємо і поважаємо Вас як скромну, інтелігентну людину, талановитого педагога, науковця, вмілого організатора. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає багато наповнених корисними справами і земними радощами років.   

    Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній відповідальній діяльності. Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі і високий професіоналізм і надалі плідно слугують Вашим цілям. Міцного здоров’я, щастя, добра, миру і благополуччя, хай здійсняться всі задуми та сподівання!

 

 
З повагою, колектив кафедри
аграрного консалтингу і туризму

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook