Профорієнтацію починаємо з осені

20 жовтня 2017 року
школи Києва

20 жовтня доцентом кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Галабурдою М.А. проведено зустріч із учнями 11 А та 11 Б класів спеціалізованої школи № 129 із поглибленним вивченням англійської мови м. Києва,  випускниками 2018 року та майбутніми абітурієнтами.

Учням було представлено інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України та, зокрема, про діяльність факультету ветеринарної медицини та спеціальності за якими здійснюється набір на навчання.

Особливу увагу наголошено на тому, що відповідно до рішення Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України № 29/1 від 7.12.2016 року Національному університету біоресурсів і природокористування України в 2017 році вперше надано право набору абітурієнтів для підготовки фахівців за новою спеціальністю 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, яка відноситься до галузі знань Ветеринарна медицина, терміном навчання 6 років.

Одинадцятикласникам було роздано друковану інформацію про умови вступу до НУБіП України, зокрема, на факультет ветеринарної медицини. Також надано інформацію про сайт університету та факультету.

Особливий інтерес учнів привернула можливість навчання на англомовному потоці та участь університету у програмах міжнародного обміну. Бажання вступати на факультет ветеринарної медицини виявили учні 11-А класу Гаєва Катерина та 11-Б класу Дудка Катерина.  

З директором школи було підписано договір про співробітництво.


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook