21–22 жовтня 2017 року відбулась Міжнародна наукова конференція «Шістнадцяті осінні юридичні читання».

21 жовтня 2017 року
Хмельницький університет управління та права

Представники кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, прийняли участь Міжнародній науковій конференції -  «Шістнадцяті осінні юридичні читання» у Хмельницькому університеті управління.

21–22 жовтня 2017 року у Хмельницькому університеті управління та права відбулась Міжнародна наукова конференція «Шістнадцяті осінні юридичні читання». На цей грандіозний захід була запрошена кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства НУБіП України, у складі проф. Ладиченко В.В., доцентів Головко Л.О., Кідалова С.О. та асистента кафедри Кідалової Н.О. Конференція була проведена у форматі пленарного засідання та роботи в дискусійних секціях.

Відкривав науково конференцію, ректор Хмельницького університету управління та права Омельчук Олег Миколайович, доктор юридичних наук, професор. Продовжили конференцію на пленарному засіданні, такі відомі вчені, як: д.ю.н., проф., академік Національної академії правових наук України, заслужений юрист України, державний радник юстиції ІІІ класу Андрейцев Володимир Іванович, д.ю.н., проф., Деревянко Богдан Іванович, д.ю.н., проф. член-кореспондент НАПрН України Шульга Михайло Васильович, д.ю.н., проф. Шелухін Миколай Леонідович,  д.ю.н., доц. Кулініч Ольга Олексіївна.

Після доволі змістовного пленарного засідання, усіх науковців  конференції було запрошено на секційні засідання. Їх кількість складала, аж 9 секцій, де в перелік увійшли усі галузі права. Делегація кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства НУБіП України, прийняла участь у 9 секції, це міжнародне право, порівняльне правознавство. За підсумком проведеного секційного засідання, доц. Головко Л.О. отримала 2 місце за номінацією «краща доповідь» та Кідалов С.О. 3 місце відповідно.

Отже, Міжнародна наукова конференція «Шістнадцяті осінні юридичні читання», пройшла дуже на високому рівні, було обговорено та вирішено велику кількість актуальних та значених на сьогодні питань з усіх галузей права.

 

Колектив кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства НУБіП України, висловлює щиру подяку, особисто Ректору д.ю.н., проф., Омельчуку О. М. та Хмельницькому університеті управління та права в цілому, за проведену на високому рівні Міжнародну наукову конференцію, де дійсно розгадалися дуже болючі та актуальні питання правової науки.

 

Доцент кафедри

міжнародного права  та

порівняльного правознавства

Кідалов С.О.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook